SOMMAR & HÖSTPROGRAM 2017

TRIVSELKVÄLL Lörd 21/10 kl. 16:00 BIRGITTA FERNSTRÖM med GUBBAR & GUMMOR I OSALIG BLANDNING

BIRGITTA FERNSTRÖM är utbildad vid Scenskolan i Göteborg och har mångårig erfarenhet som sångerska, skådespelerska och recitatris. Många känner även igen hennes röst från tecknade filmer. Birgitta som också kallas Glimmergumman, skriver även barnböcker och har varit skådespelare vid Blekingeteatern i Ronneby när denna fanns. Hon har spelar i My Fair Lady och Pariserliv, i filmen Simon och ekarna och mycket annat.

Det här programmet innehåller lättsamma texter från 1700-tal till nutid – ibland med en skämtsam, ibland med allvarlig underton. Mer eller mindre bekanta poeter och författare tolkas i ord och ton.

Vår egen LARS-ERIK ANDERSSON spelar dessutom dragspelsmusik som inledning på trivselträffen.

 

TRIVSELKVÄLL "SÅ MINNS VI NILS POPPE" Lörd 23/9 kl 16:00 Lyckeby Medborgarhus

En av våra folkkäraste och roligaste scenpersonligheter var NILS POPPE. I ett unikt program kommer Nils fru, skådespelerskan GUNILLA POPPE och deras gemensamme son, musikern THOMAS POPPE att i sång och tal framföra en föreställning om och kring Nils. I pausen serverar vi kaffe med bröd. Som vanligt har vi också lotterier för de som är intresserade.

BJÖRKHOLMSDAGEN KARLSKRONA SÖND 20/8 kl. 11-15

Välkomna till Björkholmens egen dag där ett 25-tal av våra medlemmar bl.a. ANNICA, GUDRUN, SONJA, LARS, MARI, LOTTA, JANNE, MARIANNE, LEIF m.fl. vandrar utklädda i olika roller från förr mellan ca 11-14. Hus och gårdar är öppna, det finns korv och kaffe och kl 13 startar Lisas Hörna där LISA SYRÉN med gäster underhåller. Det blir lättsam underhållning och bland gästerna träffar Ni KATARINA MAZETTI, CHRISTER PETERS, ULF NEJBO, OLLE MELIN m.fl. Fri entré!

Sönd 6/8 TEATERRESA TILL HELSINGBORG FREDRIKSDALSTEATERN

I samarbete med Månssons Resor åkte vi än en gång till Fredriksdalsteatern. I perfekt väder och med god mat i Tyringe, var vi redo för årets föreställning som hette HOTELLIGGAREN. Eva Rydberg, Fredrik Dolk, Kalle Rydberg, Sussie Eriksson och inte minst Ola Forssmed gav järnet i den härliga farsen. Intresseanmälan inför Eva Rydbergs 25-årsjubileum kan göras redan nu. Vi planerar resa 5/8 2018.

GÅRDSFEST I BACKABO SÖND 30/7 kl. 16:00

Härlig dag i Backabo, Karlskrona med Underhållning av Johan och Gunila Sigvardsson, fika och lotterier. 200 personer kom trots åska och regn. Tappert. Tack alla som kom och alla som hjälpte till.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.11 | 19:00

Tror det blir svårt att få till en tid utöver den vi erbjuder på tisdag

...
10.11 | 17:49

Hej de finns ingen möjlighet att komma på en avtalad tid förutom tisdagar nu i veckan?

...
01.11 | 21:18

Vi har en del men allt handlar ju om storlekar och vad man menar med Abba-kläder. De hade ju allt från Waterloo-stuket till overaller m.m. Titta in och prova.

...
01.11 | 20:01

Hej har ni Abba kläder?

...
Du gillar den här sidan