VÅRPROGRAM 2015

Barn och familjeföreställningen PELLE SVANSLÖS

PELLE SVANSLÖS

NÖJESKLUBBEN QL arrangerade barn- och familjeföreställningen PELLE SVANSLÖS lördagen 23/5 kl. 15:00 i Karlskrona.  Lokal: Runda Rum, fd Biljardhallen vid Sveas Hörna. Amiralitetsgatan 4.

Triangelteatern i Kalmar spelade den en timma långa familjeföreställningen av Björn Sonander och Lars Andersson efter Gösta Knutssons kända saga. Regi: Mari Almljung.

Med över 100 personer i publiken och mycket engagerade barn blev eftermiddagen en höjdare. Elake Måns och Bill & Bull blev som vanligt favoriterna med sina utspel och påhitt. 

Vi i Nöjesklubben vill rikta ett varmt tack till alla medverkande och till all publik. 

 

PÅSKFEST ANNANDAG PÅSK 6/4 kl. 17:00

Vårfesten måndagen 6/4 kl. 17:00 blev en formidabel succé. Vi njöt av dragspelslegenden LEIF LINDEROTH från Hässleholm samt SVENNES ORKESTER med Angelica som ledde allsång och sjöng schlagers. Verkligen fartigt och bra!

Börjes Lyxräkmacka med dryck samt påskbiskvi och kaffe serverades till allas belåtenhet. Vi sålde 11 lotterier!! Otroligt bra!. Programvärd var CHRISTER PETERS.

Totalt var vi närmare 150 personer på plats denna Annandag Påsk. 

ÅRSMÖTE MÅNDAGEN 9/3 KL. 19:00

Gullvi och Barbro två välsjungande systrar underhöll oss.

Föreningens traditionella ÅRSMÖTE hölls måndagen 9 mars kl 19:00 i Mariagården i Lyckeby. Förutom stadgeenliga ärenden fick vi dessutom fin underhållning av duon BARBRO & GULLVI. Vi bjöd på ostsmörgås, kaka och kaffe. Lotterierna gick som smör i solsken och kvällen avslutades med lotteridragning. Drygt 100 personer närvarade.

Kassör Ingemo Adolfsson, styrelsesuppleanten Janne Berthilson och valberedningens Evy König avtackades med blommor och gåvor. På deras poster kom istället i tur och ordning Britt-Marie Sjöberg, Kerstin Karlsson och Sigrid Nyhagen.

TRIVSELKVÄLL SÖNDAG 15/2 kl. 16:00

Barbro och Agneta underhöll som Göingeflickorna vid årets första trivselträff

"DET STORA KAFFEKALASET" - blev en framgång. Med 7 sorters hembakade kakor och kafffe i Mariagården i Lyckeby njöt vi av underhållning med BARBRO & LARS samt GÖINGEFLICKORNA. Tack för en toppeneftermiddag med ca 100 personer i publiken!

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.11 | 19:00

Tror det blir svårt att få till en tid utöver den vi erbjuder på tisdag

...
10.11 | 17:49

Hej de finns ingen möjlighet att komma på en avtalad tid förutom tisdagar nu i veckan?

...
01.11 | 21:18

Vi har en del men allt handlar ju om storlekar och vad man menar med Abba-kläder. De hade ju allt från Waterloo-stuket till overaller m.m. Titta in och prova.

...
01.11 | 20:01

Hej har ni Abba kläder?

...
Du gillar den här sidan