HÖSTENS PROGRAM 2013

TRIVSELTRÄFF MARIAGÅRDEN LYCKEBY MÅNDAGEN 18/11 KL. 14:00 +19:00

Måndagen den 18 november inleder vi Karlskrona Kommuns Kulturvecka med två föreställningar i toppklass.

Vi har bokat in den populära och kända skådespelerskan BERIT CARLBERG med programmet "FÖR ATT INTE TALA OM ALLA DESSA HERRAR".

Berit Carlberg sjunger och berättar om sina möten med Nils Poppe, Sigge Fürst, Jarl Kulle, Hagge Geigert, Allan Edwall och Gösta Bernhard. Berit är ju känd inte minst för sina roler som motspelerska till Nils Poppe på Fredriksdalsteatern i Helsingborg. Detta är ett unikt gästspel, det enda i södra Sverige!

Vi erbjuder 2 föreställningar måndagen 18 november i Mariagården: Klockan 14:00 samt kl. 19:00

Boka dina biljetter nu. Kostnad: 150:-/person inkl kaffe, smörgås och kaka. För de som inte är med i QL 180:-/person. Välj föreställning och boka via Christer Peters 070-609 54 82.

ÖPPET HUS I KLÄDFÖRRÅDET ONSDAGEN 20/11 KL. 16-19

Onsdagen 20 november pågår fortfarande Kulturveckan och som i fjol öppnar vi dörrarna till våra klädförråd. Du som inte redan sett alla teaterkläder och peruker vi har, titta in till oss i KLÄDFÖRRÅDET, Rosenholmsvägen 7 i Backabo mellan 16:00-19:00. Vi har ÖPPET HUS bjuder på lite godis och dryck.

MUSICALEN ANNIE KRISTIANSTAD TEATER LÖRDAGEN 26/10 KL:15:00

Höstens teaterresa gick till Kristianstad Teater Lördagen 26 oktober. Där såg vi den fantastiska Broadway-muicalen ANNIE 

Den 11-åriga föräldralösa flickan Annie lever på ett barnhem i USA på 1930-talet. Miljonären Warbucks tar emot flickan över julen, men föreståndarinnans bror är en skurk som försöker förstöra idyllen. Många händelser avlöste varandra. Det var mycket tårar, skratt, barn och musik i denna showmusikal. Vi såg Kristina Hahne och Johan Wikström spela två av huvudrollerna i denna uppsättning

Vi reste med Dackebuss och Månssons Resor och åt en makalöst god lunch på Fritzatorpet i Olofström, där vi också fick en god hemlagad tårta. Efter föreställningen fick vi härlig kvällsfika på Böckmanns i Bromölla.

 

SÖNDAGEN 22/9 KL. 16:00 TRIVSELTRÄFF I MARIAGÅRDEN

Söndagen den 22 september hade vi vår trivselträff i Mariagården i Lyckeby kl. 16:00.Vi fick både se lustspel och höra musik. Det fanns också lotterier, kaffe med smörgås osv.

Lustspelet "HUNDGÖRA FÖR KOMMISARIE WALLINDER" framfördes glatt och härligt av Olle Alvesveds teatergrupp från Nättraby PRO. Därefter fikade vi och lyssnade sedan på den trevliga duon SONNY OLSSON & MARKUS ATHLE som spelade durspel och banjo samt sjöng så glädjen stod högt i tak. 

LYCKEBY MARKNADS FESTTÅG LÖRD 7/9 2013

Lördagen 7 september var det dags för det traditionsenliga Festtåget vid S:t Jacobi Marknad i Lyckeby. Vi var ca 60 personer i vårt inslag på temat "FÖRR I TIDEN" med underrubriken "Från Urtid Till Dåtid". Vi var vikingar, snapphanar, medeltidsfolk, barock, rokoko, bondfolk m.m. Vi fick ett strålande väder och under rubriken FOTON kan du klicka fram Festtåget 2013 där du ser ett stort antal bilder från den vackra septemberdagen.

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

10.11 | 19:00

Tror det blir svårt att få till en tid utöver den vi erbjuder på tisdag

...
10.11 | 17:49

Hej de finns ingen möjlighet att komma på en avtalad tid förutom tisdagar nu i veckan?

...
01.11 | 21:18

Vi har en del men allt handlar ju om storlekar och vad man menar med Abba-kläder. De hade ju allt från Waterloo-stuket till overaller m.m. Titta in och prova.

...
01.11 | 20:01

Hej har ni Abba kläder?

...
Du gillar den här sidan