VÅREN 2019

TRIVSELTRÄFF i MARIAGÅRDEN LYCKEBY ONSDAGEN 13/2 Kl. 19:00

TRIVSELTRÄFF ONSDAGEN 13 FEBRUARI Kl.19:00 i Mariagården, Lyckeby.

Tillbaka i Mariagården bjuder vi på en schlagerkväll med härliga låtar på sång, keyboard, dragspel och saxofon. Temat är kärlek och vänskap inför Alla Hjärtans Dag.

Gästartist är fantastiske MAGNUS FRANZE'N från THORLEIFS och tidigare CARINA JAARNEKS och GLENN-ENDYS ORKESTRAR.

Vi bjuder på ostsmörgås, kaffe och kaka. Vi säljer dessutom lotter!

KOSTNAD för medlemmar är bara 100:-/person. (Kostnad för icke medlemmar är 140:-/person.) >Anmälan via Christer Peters på tel. 070-609 54 82

Föreställningen är SLUTSÅLD.

ÅRSMÖTE I MARIAGÅRDEN LYCKEBY MÅNDAGEN 18/3 Kl. 19:00

Traditionsenligt avhåller vi föreningens ÅRSMÖTE måndagen 18/3 kl. 19:00 i Mariagården, Lyckeby.

Stadgeenliga ärenden, kaffe och kaka. Fri entre'! Lotterier!

Kvällens underhållning är komedin MITT LIVS RONDELL av Peter Mannerfelt, med en trio från TRIANGELTEATERN i Kalmar.

>Meddela gärna er närvaro så vi kan planera för kvällens fika, via Christer Peters tel.070-609 54 82.

VÅRFEST I JÄMJÖ FOLKETS HUS SÖNDAGEN 7/4 kl. 16:00

Föreningens populära VÅRFEST går i år av stapeln SÖNDAGEN 7 april kl. 16:00 i JÄMJÖ FOLKETS HUS. Vi serverar som vanligt en enklare måltid och därtill dryck, kaffe och kaka. Lotterier!

Årets underhållning går i revyns tecken.

MATS & ELIN SANDELIUS från Karlshamn bjuder på en FICKREVY med sång, komik och lustigheter. Mats och Elin ansvarar bl.a.för sommarfarsen på Skottsbergska Gården i Karlshamn varje år och en rad Astrrid Lindgren-produkioner, Elin har i år med stor framgång regisserat Revyarna i Torsås och Mats regisserar välkända Falkenbergsrevyn. Räkna med en trevlig stund.

Därtill kommer KRISTIN ERIKSSON (bilden) som under årtionden medverkat i Karlshamnsrevyn och hos Klubben N.N. Kristin är dessutom en utmärkt durspelare och hanterar både durspel (gamla små dragspel), sång och gitarr.

Kostnad inkl. mat, dryck, fika och underhållning är 250:-/person. Icke medlem 280:-/person. >Bokning görs till Christer Peters 070-609 54 82.

GULNÄSA - En barnaktivitet med saga och pyssel.

Någon gång under våren kommer vi att bjuda in barn till föreställningen GULNÄSAS ÄVENTYR. Det är en ny kritikerrosad barnbok skriven av goa Mia Mellström (född Lindström).

Mia bor i Kalmar, men är uppvuxen i Karlskrona och har bland annat spelat dockteaterföreställningar med Christer Peters och Gun Ekedahl. Mia har också skrivit vuxenboken Koka Poesi och spelat teater i allt från Tjechov till Gideon Wahlberg.

Mia Mellström har lovat att göra några föreställningar om GULNÄSA åt oss. Bland annat i Jämjö Församlingshem. Datum kommer senare.

 

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

04.12 | 21:33

Ja. Det handlar ju dock om vad du är ute efter och storlek. Vad behöver du? Hälsn Christer

...
04.12 | 17:34

Hej. Har ni kostymer för lån?

...
26.09 | 15:23

Kanon!! Måndag skulle vara toppen om det hade gått då vi är två som vill kika. Efter 16:30. Går det med? Annars kommer jag på tisdag!

...
26.09 | 11:06

Hej. Ja den tiden var ju bland annat charelstone på modet. VI har flera olika såna klänningar. Plym i håret, långa halsband. Välkommen på tisd 16-19 att prova!

...
Du gillar den här sidan